Dijital Çağrı Merkezi

Dijital Çağrı merkezi artık kurum ve işletmeler için olmazsa olmaz ve kalitenin ana göstergelerinden biri haline gelmiş durumdadır.

Günümüzde hizmetin kalitesi ve niteliği rekabetin en üst seviyede olması ile birlikte artık oldukça önemli bir hale gelmiştir. Bu anlamda düşük maliyetler kurulan dijital çağrı merkezi sunulan hizmetin kalitesi anlamında oldukça önemli hale gelmiştir. Geçmişte büyük maliyetlerle kurulan ve çok sayıda kişinin görev aldığı çağrı merkezlerinin yerini yeni nesil dijital çağrı merkezleri almış durumdadır.

Müşteri ilişkileri günümüzde bir şirket için en önemli unsur haline gelmiştir. Geleneksel çağrı merkezleri günümüzün teknolojisi ve zaman yönetimi kavramının dışında bir hizmet anlayışı olduğundan dolayı birçok kişiye fayda sağlamak yerine en verimli zamanlarının telefon da bekleme yapması sağlanmıştır.

Otomatik Konuşma Tanıma Teknolojisi

Teknolojinin geldiği son nokta sayesinde artık insanların konuşmalarını otomatik olarak tanıyıp algılayan ve ona göre yönlendirme yapan dijital çağrı merkezi sayısı giderek artmaktadır. Bu sayede artık dakikalarca müşteri temsilcisi beklemek yerine otomatik konuşma tanıma teknolojisi sayesinde dijital çağrı merkezi kişinin sorununa göre en doğru kanala yönlendirme yapacaktır.

Bu yapay zekaya sahip sistemler sayesinde artık çağrı merkezleri insanların ızdırap çektiği ev beklide uzun bir süre beklemek zorunda kaldığı bir yer olmaktan çıkmaktadır. Dijital çağrı merkezlerinin en önemli özelliği çok kısa sürede kurulabilmesidir. Fayda maliyet anlamında fiziksel çarı merkezleri ile kıyaslandığında oldukça kaliteli ve hızlı bir hizmet sunulmaktadır.

Dijital Çağrı Merkezinin Kullanımı

Dijital çağrı merkezi sayesinde artık insanları hat üzerinde bekleme süreleri son derece kısalmakta olup bu sayede daha esnek bir çalışma yapısına bürünülmektedir. Ayrıca bu çağrı merkezlerini verimliliği yapılan raporlama faaliyetleri kapsamında daha rahat ve hızlı bir şekilde kontrol edilmekte görülen sorunlara daha etkili müdahale sağlanmaktadır. Yapılan görüşmelerin kayıt altına alınması sayesinde olası sorunlarda hızlı bir geri kontrol yapılmakta ve kurumsal bir hafıza yaratılması sağlanmaktadır. Daha düşük maliyetle daha hızlı ve kaliteli çağrı merkezi hizmeti sayesinde firmanın müşteriler gözünde kalitesi  oldukça yüksek seviyelere çıkmaktadır.

Teklif ve Danışmanlık



İletişim kurabilmemiz için e-posta adresinizi ve telefon numaranızı doğru yazınız.